Als 20 anys de L’Oronella

Dos décades de cultura llibresca en llengua valenciana.

L’editorial L’Oronella, creada en 1995 per un grup d’intelectuals i escritors valencianistes, complix 20 anys en 2015. Dos décades promovent la vertebració valenciana a través de la cultura llibresca. Des de la reedició dels clàssics de la lliteratura en llengua valenciana fins a la publicació de narrativa o poesia actuals. Un camí llarc, el recorregut del qual encara planteja moltes fites, ara baix el paraigües de Foment de les Lletres Valencianes. En el mateix espirit fundacional de L’Oronella, els membres de Foment continuem apostant per un valencianisme de construcció.

digues la teua…

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.